Udkig og indsigt

Sponsorater
Den Gamle By, Danmarks Købstadmuseum, er et frilandsmuseum for bykultur i Aarhus. Det er verdens første frilandsmuseum for købstædernes kultur og historie. Museet er opbygget som en gammel købstad med huse fra 1500-, 1600-, 1700- og 1800-tallet samt enkelte småbygninger fra 1900-tallet hentet fra forskellige byer i Danmark.
 
Aarhus blev udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad 2017, som er en af de mest prestigefyldte og synlige europæiske kulturbegivenheder. Temaet for Aarhus 2017 er RETHINK: Måden, vi lever på, skal gentænkes, og Region Midtjylland bliver omdannet til et kulturelt laboratorium. Kunst og kultur skal være med til at skabe en bæredygtig udvikling for Aarhus og hele regionen.
 
 
Medlemsskaber
  Dansk Industri, Organisation for erhvervslivet.
   
Metal og maskinindustrien.
   
Bundesverband mittelständische Wirtschaft. Landsforbund for mellemstore virksomheder i Tyskland.
   
Dansk-Tysk Handelskammer.
   
Tekom e.V. Europas største professionelle organisation indenfor teknisk dokumentation og informationsudvikling.
   
Tekom Danmark. Professionelt netværk for sprog- og dokumentationsfolk.
   
Dansk eksportforening.
   
Kristelig Arbejdsgiverforening.
   
Netværket Erhverv Aarhus er en uafhængig erhvervsorganisation, der arbejder for at styrke erhvervslivet i Aarhus-området, og for at give medlemmerne indflydelse, indsigt og inspiration.
   
GALA (Globalization and Localization Association) er en international nonprofitorganisation baseret på virksomheder, der tilbyder oversættelses-, lokaliserings- og globaliseringsprodukter og -servicer.
   
Studenterhus Aarhus er en privat forening, der ønsker at lave et tværfagligt studenterhus for alle de videregående uddannelser i Aarhus.
   
   
Systemer  
 
Plunet BusinessManager - Business and Translation Management Systems Plunet har udviklet Plunet BusinessManager, som er den førende workflow- og administrationsløsning i oversættelsesbranchen. World Translation har valgt denne løsning på grund af systemets fleksibilitet, effektivitet og nytænkning.
   
SDL er verdens førende leverandør af oversættelsessoftware. Partnerskabet med SDL betyder, at vi altid er på forkanten med udviklingen inden for sprog- og oversættelsesteknologi.
   
Across kombinerer fordelene fra et CAT-system (Computer Aided Translation) med projekt- og workflowfunktioner og samler det hele på en central platform.
   
Flere af vores kunder har til håndtering af deres dokumentation valgt systemet TIM-RS fra det tyske firma Fischer Computertechnik. Systemet er XML-baseret og kan på en effektiv måde styre alle processer inden for udgivelse af f.eks. teknisk dokumentation og salgs- og marketingmateriale. World Translation har taget skridtet og er blevet certificeret oversættelsesleverandør i TIM-RS. Vi har derfor nu en viden om og ekspertise i systemet, der hjælper os i vores daglige samarbejde med vores kunder.
   
   
Samarbejdspartnere  
 
Kirkholm Illutech har mange års erfaring i udarbejdelse af teknisk dokumentation rettet mod slutbrugeren. Kirkholm Illutech har specialiseret sig i 2D, 3D og eksploderede illustrationer.
   
Maskinsikkerhed ApS er Danmarks største og fagligt stærkeste rådgivende ingeniørfirma. Maskinsikkerhed beskæftiger sig med alle områder inden for maskinsikkerhed og CE-mærkning.

 

 

 

 
  World Translation A/S
True Møllevej 5
DK-8381 Tilst
Tel +45 86 20 48 48
info@worldtranslation.dk