Få sproginteresserede kolleger med et job i oversættelsesbranchen

Bliv en del af et dynamisk team

Vil du være med til at hjælpe danske og internationale eksportvirksomheder ud i verden og ind på nye markeder? Er du god til sprog, og kan du kombinere denne evne med IT-færdigheder og projektledelse? Så hører vi gerne fra dig.

World Translation er en virksomhed med stor fokus på arbejdsglæde, holdånd og en uformel samt humoristisk omgangstone blandt topmotiverede kolleger.

Du kan være sikker på at få et svar, når du henvender dig. Vi vurderer ansøgninger seriøst og kontakter dig, hvis vi skal bruge flere oplysninger.

Send gerne en ansøgning til job@worldtranslation.dk, så hører du hurtigt fra os.

Bliv freelanceoversætter

Vil du oversætte spændende og alsidige opgaver, der passer til dine kompetencer og fagområder? Så skal du være freelanceoversætter hos os.

Send os dit cv med oplysninger om baggrund, kompetencer og anden relevant erfaring samt en uopfordret ansøgning, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Du kan regne med, at vi vurderer ansøgninger seriøst og kontakter dig, hvis vi skal bruge flere oplysninger eller ønsker en prøveoversættelse.

Send din ansøgning til vores Vendor Manager, Sandrine Elkmann, på sandrine.elkmann@worldtranslation.dk.

Stillingsopslag

Praktikant søges

Elsker du at arbejde med sprog og projektstyring? Har du lyst til at se, hvordan vi hjælper danske og internationale eksportvirksomheder med deres oversættelser?
World Translation kan tilbyde dig en praktikplads med et forløb på 3 til 6 måneder i efteråret 2018.

Læs mere om praktikpladsen i vores stillingsannonce:

Ansøgningsfrist: 1. marts 2018
Startdato for praktikforløbet: september 2018